Een ogenblik geduld a.u.b.

UPDATE: webinar ‘Hoe werkt de Benchmark PO&VO?’ januari 2021

door Rinnie Oey
Op 13 en 14 januari 2021 vindt een webinar plaats over de Benchmark PO&VO met als centraal thema ‘Hoe werkt de Benchmark PO&VO?’. Schoolbestuurders zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. - Update: de eerder aangekondigde webinar op 12/1 komt te vervallen -

- Met deelnemers voor 12/1 wordt naar een passende oplossing gezocht -

Vragen die daarbij aan bod komen zijn bijvoorbeeld: ‘Wat wordt er van de schoolbesturen verwacht?’, ‘Wat kan ik met de benchmark? ‘ en ‘Hoe ziet de verdere ontwikkeling er uit?’.

Programma

Naast een korte introductie door de vice-voorzitters van de PO-Raad en de VO-raad en een demonstratie waarin de deelnemers (verder) wegwijs worden gemaakt in de online omgeving (dashboard), is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Deze animatie geeft alvast een eerste indruk van de mogelijkheden in de online omgeving.

Op 14 januari vindt de webinar plaats voor schoolbestuurders in het primair onderwijs. Op 13 januari kun je de webinar bijwonen als schoolbestuurder in het voortgezet onderwijs. De start van een sessie is om 13:00 uur en zal maximaal 1 uur duren.

Aanmelden

Meer weten over de online omgeving, benieuwd wat de ervaringen zijn van collega-bestuurders en/of ervaringen delen, of gewoon geïnteresseerd (let op: aanmelding is inmiddels gesloten):

  • Meld je hier aan als schoolbestuurder in het primair onderwijs;
  • Meld je aan als schoolbestuurder in het voortgezet onderwijs.

Contact opnemen over de benchmark? Dat kan door een mail te sturen aan het benchmarkteam.

Graag tot ziens op één van de webinars!